logo

 

 
 
  Campus International 2022 cercetare
 
 

Stimate participant,

Vă mulțumim pentru disponibilitatea de a susține proiectul de cercetare „Campus International 2022”. Contribuția dumneavoastră este foarte importantă pentru noi.

În acest scurt chestionar inițial, vă rugăm să ne furnizați câteva informații de bază precum și o adresă de e-mail la care să vă putem contacta în mod direct în cursul anului următor. Completarea chestionarului va dura doar câteva minute.

Pe parcursul anului următor, vă vom contacta de încă două ori, pentru a vă invita să completați chestionare mai detaliate (timpul de completare este de aproximativ 15 minute fiecare).

În semn de mulțumire pentru sprijinul dumneavoastră, vă putem oferi feedback personalizat printr-o analiză individuală a unora dintre informațiile furnizate de dumneavoastră, după încheierea studiului. Acest feedback este generat automat, iar analiza datelor dumneavoastră în acest scop este anonimizată.

Declarație de protecție a datelor

Acest studiu nu este realizat pentru interese comerciale, scopul său este de a obține informații pentru un proiect de cercetare științifică. Datele sunt colectate anonim, adică adresele de e-mail sunt salvate separat de datele colectate în chestionar, ceea ce înseamnă că nu este posibil să se identifice cine ce răspunsuri a dat. De asemenea, vă asigurăm că toate datele vor fi tratate ca fiind strict confidențiale și utilizate numai în scopurile cercetării noastre. Datele vor fi analizate la nivel național și vor fi partajate cu cercetătorii din consorțiul european al proiectului de cercetare pentru a facilita analizele comparative. Puteți solicita ștergerea datelor dumneavoastră personale (de exemplu, adresa de e-mail) în orice moment, fără a indica un motiv. Participarea este voluntară și sunteți liber să vă retrageți din studiu în orice moment, fără a oferi o explicație și fără implicații la nivel personal. Datele dumneavoastră vor fi tratate în conformitate cu prevederile Regulamentului general european privind protecția datelor (GDPR) și ale Legii nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) și vor fi stocate într-un mod inaccesibil terților. Mai multe detalii sunt furnizate aici.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre studiu, vă rugăm să nu ezitați să trimiteți un e-mail la adresa rocampusinternational@anpcdefp.ro.

Vă mulțumim încă o dată pentru timpul și efortul acordat. Vă urăm să aveți o experiență plăcută la completarea chestionarului!

Incepeți aici:


 

 

Bitte beantworten Sie diese Frage.
Der weitere Verlauf des Fragebogens ist von Ihrer Antwort an dieser Stelle abhängig.
Vielen Dank für Ihr Verständnis!

Please answer this question.
The further course of the questionnaire depends on your answer at this point.
Thank you for your understanding!

Wil je deze vraag beantwoorden omdat het verdere verloop van de vragenlijst van dit antwoord afhankelijk is.
Dank voor je begrip!

Va rugam sa raspundeti la aceasta intrebare.
Continuarea chestionarului depinde de raspunsul dvoastra la acest punct.
Multumim pentru intelegere!

Kérjük, válaszoljon erre a kérdésre.
A kérdőív további menete az ezen a ponton adott válaszától függ.
Köszönjük megértését!

Prosim, odgovorite na to vprašanje.
Nadaljnji potek vprašalnika je odvisen od vašega odgovora v tej točki.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Prosimy o odpowiedź.
Od Twojej odpowiedzi w tym miejscu zależy dalszy przebieg kwestionariusza.
Dziękujemy za zrozumienie!

Unerlaubtes Datum!

Impossible date!

Datum klopt niet!

Data imposibila!

Lehetetlen dátum!

Nedovoljen datum!

Data nieprawidłowa!